Bli medlem

Bli medlem

Kontingent for 2017 settes til 200,- ved betaling etter første halvår settes kontigenten til 100,-


Et klubbmedlemsskap hos oss gir alle ordinære medlemsrettigheter som er vanlig i en slik klubb, som stemmerett, rabatterte konsertbilletter, klubbkvelder etc.


Kontingent for 2017 kan betales til konto 2480 14 65087. Vennligst påfør navn, e-post adresse og mobilnummer (dette vil da inngå i medlemsregisteret). Klubben har nå også en kortbetalingsordning som er tenkt benyttet både ved konserter samt tegning av medlemmer (iZettle).

Webansvarlig for Viseklubben Christian, Andre Reinertsen 2015.

Program Våren

2019


Fredag 15.mars

– Tove Bøygard og «Kremlaget» bestående av Freddy Holm (alt med strenger), Jørund Bøgeberg (bass) og Eivind Kløverød (perkusjon). Release konsert for sin siste plate «JORD» men de fremfører også perler fra tidligere plater som f.eks «Blåe Drag». Dette blir vart, nært og til tider noe rocka! Support denne kvelden er Anette Skullestad som vi alle kjenner via TUATAF – dette er en spennende kombinasjon.

 

Onsdag 3.april

– Vinneren av «Rævspark» konkurransen 2017 (Norsk Viseforum’s initiativ til å bidra til å få unge og lovende talenter ut og frem) – En meget lovende ung dame ved navn Ann-Iren Hansen. Evt support ikke på plass enda så om dere vet om noen…


Onsdag 8.Mai

– Winding Road

& Trine Skullestad Hølland

Nok en Skullestad skal på scenen hos VIseklubben Christian!Fast pris for klubbens ordinære konserter er kr 250,-.


Dersom annet ikke er oppgitt, holder vi til på EnergiMølla!


Vel møtt!